MCL Academie: Interim

heracommunicatie

Het Medisch Centrum Leeuwarden is een Topklinisch Opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat het MCL artsen opleidt tot specialist. Vier maanden heb ik een aandeel mogen leveren binnen de MCL Academie. Met artsen, opleidingsadviseurs en ondersteuners zorgdragen voor een optimaal leer- en ontwikkelklimaat. Voor de beste specialistische zorg (van morgen) is opleiden en ontwikkelen belangrijk.

Zorggroep Tangenborgh: interim

heracommunicatie

Binnen het Zorggroep Tangenborgh ben ik sinds augustus 2020 teamleider a.i. en ondersteun en begeleid ik 3 teams. Aandacht voor ontwikkeling van eigen regie bij medewerker en cliƫnten. Er zijn mooie multidisciplinaire projecten, zelfs organisatie-overstijgend. Vanuit een faciliterende en coachende rol stimuleer ik het eigenaarschap en daarmee de groei van de medewerkers.

Noorderbreedte: interim

heracommunicatie

Binnen Noorderbreedte ben ik van juni 2019 tot juni 2020 werkzaam geweest als teamleider en verandermanager a.i. binnen een van de locaties: samen met de teams en de ondersteunende diensten bouwen aan waardevolle zorg voor iedere bewoner, waarbij steeds meer de focus gelegd wordt op ‘Samen sturen’. Dit wordt gedaan in het belang van meer kwaliteit van zorg en welzijn …